Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Laurens Beeren, landbouwer en rijtuigverhuurder, geboren te Heythuysen op 25 juli 1840, zoon van Hendrik Beeren en Catherine Linssen.


Hij is getrouwd te Weert op 9 juni 1871 (1) met
Elisabeth Clement, landbouwster, geboren te Stiphout op 1 januari 1816, dochter van Joost Clement en Johanna Verschuuren.
(Zij was weduwe van Andreas Moonen.)

Hij is getrouwd te Weert op 2 september 1884 (2) met
Hendrina Margaretha Raemaekers, geboren te Weert op 1 september 1854, dochter van Peter Hubert Raemaekers en Maria Helena Koppen.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Catharina Petronella, geboren te Weert rond 1887.
  Zij is getrouwd te Weert op 24 juni 1919 met Henricus van Bommel, bedrijfsleider, geboren te Bergen rond 1887, zoon van Johannes Henricus van Bommel en Maria Elisabeth Korting.
 • 2 : Helena Maria Catharina, geboren te Weert in het jaar 1892.
  Zij is getrouwd te Weert op 21 juli 1914 met Kornelis Versteeg, beambte telegrafie, geboren te Driel rond 1880, zoon van Willem Versteeg en Regina Francisca van Nistelrooij.
 • 3 : Joannes Mathijs, arbeider der telegrafie, geboren te Weert rond 1893.
  Hij is getrouwd te Weert op 27 december 1921 met Petronella Jacobs, geboren te Weert rond 1893, dochter van Hendrik Jacobs en Petronella Hendrix.
 • 4 : Anna Maria, geboren te Weert rond 1896.
  Zij is getrouwd te Weert op 21 juni 1921 met Johannes Jongbloed, spoorwegbeambte, geboren te 's-Hertogenbosch rond 1793, zoon van Johannes Jongbloed en Wilhelmina Allegonda Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina