Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Beeren, landbouwer, geboren te Heythuysen op 22 oktober 1847, overleden te Weert op 13 november 1919, zoon van Hendrik Beeren en Catherine Linssen.


Hij is getrouwd te Weert op 2 januari 1879 met
Anna Margaretha Mackus, geboren te Weert op 16 mei 1843, overleden aldaar op 15 december 1917, dochter van Joannes Jacobus Mackus en Joanna Maria van Hoef.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina