Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella van de Port, dienstbode en landbouwster, geboren te Baexem op 21 december 1846, overleden te Woensel op 20 september 1918, dochter van Cornelius Groote Port en Anna Maria Stappers.


Zij is getrouwd te Baexem op 3 oktober 1869 (1) met
Hendrik Beeren, dienstbode, geboren te Roggel op 11 november 1840, overleden te Woensel op 6 juli 1881, zoon van Mathieu Beeren en Petronille Raemaekers.

Zij is getrouwd te Woensel op 22 september 1882 (2) met
Theodorus Diepens, dienstknecht, geboren te Vessem op 1 september 1844, zoon van Theodoris Diepens en Johanna Maria Sleddens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina