Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Willemina Hebben, geboren te Heythuysen op 11 februari 1906, overleden op 19 juli 2002, begraven te Heythuysen, dochter van Joannes Hubertus Hebben en Angelina Wilhelmina Rutjens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1939 met
Godefridus Antonius Sensen, landbouwer, geboren te Roggel op 9 juli 1908, overleden te Heythuysen op 3 november 2000, begraven aldaar op 7 november 2000, zoon van Hendrik Senssen en Maria Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina