Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Henricus Hubertus Stroij, kleermaker, geboren te Roermond op 5 maart 1906, wonende te Heythuysen, overleden te Roermond op 7 januari 1947, zoon van Peter Renier Stroij en Petronella Theresia Houben.


Hij is getrouwd te Horn op 10 april 1931 met
Henriëtte Maria Seems, geboren te Deurne op 15 april 1905, wonende te Horn, dochter van Emanuël Mathis Seems en Maria Elisabeth Sniers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Renier, drukker, geboren te Heythuysen op 29 juni 1933, overleden aldaar op 6 november 1977.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina