Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Christina Hebben, geboren te Heythuysen op 30 september 1912, overleden te Heerlen op 15 april 1972, begraven te Buggenum op 19 april 1972, dochter van Joannes Hubertus Hebben en Angelina Wilhelmina Rutjens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 september 1956 met
Henricus Joannes Wilhelmus Geraets, landbouwer, geboren te Buggenum op 2 mei 1910, overleden aldaar op 30 december 2004, begraven aldaar op 4 januari 2005, zoon van Joannes Cornelis Geraets en Maria Christina Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina