Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hebben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 februari 1903, overleden te Weert op 22 augustus 1950, zoon van Joannes Hubertus Hebben en Angelina Wilhelmina Rutjens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 mei 1933 met
Catharina Helena Metzemakers, geboren te Heythuysen op 16 december 1898, overleden aldaar op 23 juli 1991, begraven aldaar, dochter van Heiliger Metsemakers en Maria Agnes Schaeken.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1955 met Johannes Marinus de Louw, landbouwer, geboren te Berghem rond 1899, zoon van Marcelus de Louw en Johanna van den Heuvel. (Hij was weduwnaar van Johanna Maria Geffen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina