Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronelle Pouls, dienstmeid, geboren te Roggel op 2 augustus 1803, overleden te Heythuysen op 9 september 1861, dochter van Michael Pouls en Johanna Tullemans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 2 mei 1854 met
Pierre Jean Janssen, akkerknecht en dagloner, geboren te Roggel op 29 augustus 1817, overleden te Heythuysen op 9 januari 1894, zoon van Michael Janssen en Mathea Beeren.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1862 met Jeanne Schreurs, geboren te Neer op 6 augustus 1815, overleden te Heythuysen op 6 december 1891, dochter van Jan Schreurs en Hendrina Wezendonck. (Zij is eerder getrouwd te Nunhem op 27 mei 1840 met Michel Stocks, houtzager en lattenzager, geboren te Nunhem op 26 oktober 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 april 1861, begraven aldaar op 29 april 1861, zoon van Martinus Stox en Joanna Backers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina