Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Maria Antonius Deckers, tuinier, geboren te Heythuysen op 30 december 1920, overleden te Roermond op 27 februari 2000, begraven te Heythuysen, zoon van Johannes Deckers en Maria Elisabeth Hubertina Timmermans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 februari 1954 met
Maria Mathea Johanna Catharina Beeren, geboren te Heythuysen op 19 juli 1924, overleden op 28 januari 2008, begraven te Heythuysen, dochter van Jean Joseph Hubert Beeren en Dorothea Margaretha Wilhelmina Wilms.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mieke, geboren op 11 december 1956, overleden op 13 december 1956, begraven te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina