Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peeter Pouls, dienstknecht, geboren te Roggel op 10 maart 1840, overleden te Melick-Herkenbosch op 10 juni 1914, zoon van Michael Pouls en Jeanne Zenssen.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 28 oktober 1872 met
Catharina Claessen, geboren te Melick op 12 juli 1848, overleden te Roermond op 6 juni 1939, dochter van Jan Claessen en Agnes Vleugels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina