Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Pouls, geboren te Roggel in december 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 maart 1870, dochter van Michael Pouls en Johanna Tullemans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 april 1849 met
André Hubert Loijen, akkerman en landbouwer, geboren te Heythuysen op 5 maart 1818, wonende te Roggel, overleden aldaar op 17 mei 1898, zoon van Andreas Loyen en Anna Catharina Vrenken.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina