Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Pouls, landbouwer, geboren te Roggel op 7 oktober 1832, overleden aldaar op 19 maart 1870, zoon van Michael Pouls en Jeanne Zenssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 mei 1868 met
Anna Catharina Hoomans, dienstmeid, geboren te Weert op 12 maart 1842, overleden te Nederweert op 24 november 1903, dochter van Joannes Michael Hoomans en Anna Maria Midden.
(Zij is later getrouwd te Weert op 4 april 1872 met Henricus Hubertus van Dilsen, landbouwer, geboren te Grathem op 1 oktober 1840, overleden te Stramproy op 1 november 1917, zoon van Pierre van Dilsen en Petronella Veugelaers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Roggel op 16 april 1869, overleden te Weert op 29 april 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina