Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertrudis Zegers.


Zij was gehuwd met
Jan Quasten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Gerard, linnenwever, geboren te Nedercruchten rond 1803, overleden te Roggel op 22 februari 1851.
    Hij is getrouwd te Roggel op 13 januari 1830 met Anne Marie Vrenken, landbouwster, geboren te Roggel op 15 augustus 1802, overleden aldaar op 14 januari 1873, dochter van Servatius Vrencken en Gertrudis Lennerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina