Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Orbon, dienstmeid, gedoopt te Heythuysen op 25 januari 1790, wonende te Roggel en te Kessel, overleden aldaar op 17 december 1853, dochter van Willem Orbon en Maria Levels.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 oktober 1829 met
Martinus Geelen, akkerman, gedoopt te Haelen op 17 februari 1783, wonende te Kessel, overleden aldaar op 13 februari 1852, zoon van Petrus Gielen en Joanna Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Kessel op 25 februari 1811 met Joanna Janssen, dienstmeid, geboren te Beesel rond 1781, overleden te Kessel op 2 februari 1829, dochter van Jan Janssen en Helene Reuvers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina