Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Zeuren, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 6 november 1835, overleden te Sint Odiliënberg op 18 juni 1900, zoon van Hendrik Zeuren en Petronilla Schreurs.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 2 april 1864 met
Johanna Margaretha Korsten, geboren te Sint Odiliënberg op 30 december 1838, overleden te Sint-Odiliënberg op 7 mei 1896, dochter van Jan Baptiste Korsten en Hendrina Kuijpers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina