Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Adriana Janssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Roggel op 17 juli 1819, overleden te Hunsel op 14 april 1883, dochter van Johannes Janssen en Anna Maria Gertrudis Smeets.


Zij is getrouwd te Hunsel op 26 september 1851 met
Michil Deckers, kleermaker, geboren te Hunsel op 29 september 1814, overleden aldaar op 1 augustus 1861, zoon van Jacobus Deckers en Catharina van de Port.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, geboren te Hunsel op 12 februari 1853, overleden aldaar op 1 april 1867.
  • 3 : Joannes Hubertus, geboren te Hunsel op 30 januari 1857, overleden aldaar op 13 maart 1857.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina