Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Coenen, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel op 8 februari 1800, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 19 september 1878, zoon van Rutgerus Coenen en Joanna Maria aen den Bergh.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 februari 1827 (1) met
Maria Catharina Vossen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 10 mei 1794, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 september 1862, dochter van Mathias Vossen en Wilhelmina Coppen.

Hij is getrouwd te Roggel op 13 april 1863 (2) met
Anna Maria Helena Cuppens, geboren te Nederweert op 5 mei 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 mei 1880, dochter van Petrus Joannes Cuppens en Maria Elisabeth Boomgaarts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina