Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Puts, schoenmaker, geboren te Roggel op 14 maart 1830, wonende aldaar, overleden te Venlo op 25 juni 1886, zoon van Jacob Puts en Petronilla Gubbels.


Hij is getrouwd te Brussel op 7 november 1859 met
Cornelia Pubben, dienstbode, geboren te Venlo op 14 september 1829, overleden aldaar op 5 oktober 1912, dochter van Jan Pubben en Agnes Gregorius.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina