Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Corneille Janssen, mandenmaker, geboren te Heythuysen op 16 september 1812, overleden te Hunsel op 10 oktober 1857, zoon van Johannes Janssen en Anna Maria Gertrudis Smeets.


Hij is getrouwd te Grathem op 28 december 1844 met
Catharina Pleunis, naaister, geboren te Wessem op 26 juni 1809, overleden te Hunsel op 5 december 1875, dochter van Arnoldus Pleunis en Maria Catharina Philips.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Hunsel op 16 oktober 1848, overleden te Grathem op 7 augustus 1850.
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 26 juli 1850, overleden te Hunsel op 24 juni 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina