Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonia van den Boomen, overleden te Deurne en Liessel op 23 januari 1816.


Zij was gehuwd met
Antoon Coolen, dagloner, wonende te Deurne en Liessel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Simon, dagloner en dienstknecht, geboren te Deurne en Liessel rond 1787, wonende te Meijel en te Nunhem, overleden aldaar op 8 september 1855.
    Hij is getrouwd te Helden op 4 juni 1822 (1) met Agnes Celen, geboren te Blerick rond 1781, overleden te Meijel op 10 april 1826, dochter van Bernardus Zelen en Anna van de Weem.
    Hij is getrouwd te Roggel op 24 januari 1827 (2) met Elisabeth Verlinden, landbouwster, geboren te Heythuysen op 6 november 1801, wonende te Roggel, overleden aldaar op 5 februari 1852, dochter van Mathis Verlinden en Maria Elucienda Verhaegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina