Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Verkoelen, akkerman, geboren te Roggel op 6 november 1826, overleden te Helden op 8 december 1888, zoon van Christiaan Vercoulen en Joanna Vrencken.


Hij is getrouwd te Helden op 8 oktober 1860 met
Johanna Knippenbergh, akkervrouw en landbouwster, geboren te Helden op 15 november 1824, overleden te Meijel op 29 augustus 1898, dochter van Engelbert Knippenbergh en Catharina Engels.
(Zij is eerder getrouwd te Helden op 8 januari 1849 met Gerard Brummans, akkerknecht, geboren te Helden op 26 mei 1818, zoon van Leonard Brummans en Johanna Wilms.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelina, dienstmeid, geboren te Helden op 25 augustus 1864.
    Zij is getrouwd te Meijel op 10 januari 1900 met Jacobus Nijssen, landbouwer, geboren te Maasbree op 4 maart 1866, zoon van Willem Nijssen en Elisabeth Lemmen.
  • 2 : Peter Johannes, kramer, geboren te Helden rond 1867.
    Hij is getrouwd te Helden op 2 september 1895 met Johanna Maria Sanders, naaister, geboren te Horst rond 1868, dochter van Pieter Johannes Sanders en Petronella Cox.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina