Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Caelers, stucadoor, geboren te Roggel op 18 november 1834, overleden te Utrecht op 18 maart 1877, zoon van Joannes Calers en Marie Helene Huben.


Hij is getrouwd te Deventer op 18 juni 1868 met
Jansje Hager, werkvrouw, geboren te Deventer op 20 november 1845, overleden te Rotterdam op 12 augustus 1919, dochter van Bartele Hager en Theodora Elisabeth Karmigchel.
(Zij is later getrouwd te Rotterdam op 21 november 1894 met Hendrik Adrianus van Beek, geboren te Amersfoort.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina