Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Caelers, geboren te Roggel op 20 december 1831, overleden te Weert op 23 februari 1925, dochter van Joannes Calers en Marie Helene Huben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1870 met
Wilhelmus van der Loo, akkerknecht, geboren te Nederweert op 26 januari 1838, overleden te Weert op 18 januari 1893, zoon van Jan Mathijs van der Loo en Helena Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathijs, geboren te Nederweert op 1 mei 1871, overleden te Weert op 17 mei 1950.
  • 2 : Helena, geboren te Nederweert op 8 december 1873, overleden te Weert op 3 juni 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina