Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Henrij Houben, schaapherder en landbouwer, geboren te Roggel op 16 april 1801, overleden te Uitkerke (B) op 12 juli 1875, zoon van Henricus Houben en Agnes Heijnen.


Hij is getrouwd te Uitkerke (B) op 29 oktober 1845 (1) met
Barbara Martha Verlinde, landbouwster, geboren te Uitkerke (B) op 28 juli 1813, overleden aldaar op 28 december 1851, dochter van Laurentius Verlinde en Francisca Catharina Merlis.

Hij is getrouwd te Lissewege (B) op 9 november 1852 (2) met
Maria Theresia Verplancke, geboren te Lissewege (B) op 9 juni 1825, overleden te Uitkerke (B) op 10 augustus 1888, dochter van Martinus Verplancke en Isabella Theresia de Rudder.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina