Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Houben, landbouwster, gedoopt te Roggel op 1 mei 1795, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 september 1824, dochter van Henricus Houben en Agnes Heijnen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 mei 1821 met
Petrus Calers, akkerman, gedoopt te Roggel op 14 februari 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 maart 1845, zoon van Henricus Caelers en Johanna Houben.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 13 april 1825 met Petronella van Horne, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 20 december 1796, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 juni 1866, dochter van Andries van Horne en Hendrina Verstegen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Roggel op 7 februari 1823.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina