Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Verstegen, gedoopt te Roggel op 24 juni 1750, overleden aldaar op 11 december 1798, dochter van Godefridus Verstegen en Maria Sillen.


Zij is getrouwd te Roggel op 5 februari 1784 voor de kerk met
Joannes Wilms, landbouwersknecht, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christianus, gedoopt te Roggel op 25 december 1784.
  • 2 : Godefridus, akkerknecht, gedoopt te Roggel op 18 augustus 1786, wonende te Nederweert, overleden te Roggel op 27 oktober 1830.
    Hij is getrouwd te Roggel op 13 mei 1824 met Petronella Arits, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 8 maart 1789, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 augustus 1864, dochter van Joannes Arits en Helena Gommans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina