Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Pauls, geboren rond 1740, overleden te Ittervoort-Ell op 15 april 1816.


Zij was gehuwd met
Franciscus Flupsen, overleden te Ittervoort-Ell op 25 juni 1777.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Corneille, landbouwer, geboren te Thorn op 10 september 1775, overleden te Molenbeersel op 9 september 1860.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 23 april 1806 met Marie Catharine Houben, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1785, overleden te Hunsel-Ell op 13 januari 1840, dochter van Mathias Houben en Cornelia Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina