Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hamans, onderwijzer, gedoopt te Roggel op 16 januari 1788, wonende te Baexem, zoon van Joannes Hamans en Joanna Janssen.


Hij is getrouwd te Baexem op 4 mei 1819 met
Maria Gertrudis Neeten, dienstmeid en winkelierster, geboren te Baexem op 18 april 1799, wonende te Grathem, overleden aldaar op 1 maart 1853, dochter van Pieter Nieten en Henrina Tijssen.
(Zij is later getrouwd te Grathem op 12 november 1823 met Godefridus Verbruggen, winkelier en schoenmaker, geboren te Grathem op 21 december 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 maart 1870, zoon van Protasius Verbruggen en Anna Sophia Huiskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina