Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Mooren, geboren te Roggel op 16 juli 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 mei 1880, dochter van Mathias Mooren en Cornelia Driessen.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 oktober 1870 met
Wilhelmus Cauven, wever, geboren te Neer op 10 augustus 1846, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 augustus 1920, zoon van Johannes Gerardus Kauven en Joanna Metsemakers.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 10 september 1880 met Gertrudis Janssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 24 juli 1851, wonende te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 4 januari 1903, dochter van Chretien Jansen en Helene Verstappen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, geboren te Roggel op 25 november 1873, overleden aldaar op 10 april 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina