Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Poedts, wonende te Nedercruchten.


Zij was gehuwd met
Herman Zegers, linnenwever, wonende te Nedercruchten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel, landbouwersknecht en dagloner, geboren te Nedercruchten op 27 mei 1798, wonende te Buggenum en te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 8 november 1820 met Helena Gubbels, landbouwster en dagloonster, geboren op 1 november 1793, gedoopt te Roggel op 1 november 1793, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 september 1832, dochter van Matthias Gubbels en Maria Mooren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina