Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina van Horne, geboren te Roggel op 20 juli 1837, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 23 april 1872, dochter van Johannes van Horne en Maria Margaretha Pleunis.


Zij is getrouwd te Roggel op 8 april 1864 met
Jan Mathias Aletten, landbouwer, geboren te Heythuysen op 27 mei 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 april 1868, zoon van Wilhelmus Aletten en Maria Gertrudis Wilmsen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina