Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Mooren, akkerman en landbouwer, gedoopt te Roggel op 23 september 1774, overleden aldaar op 26 juni 1835, zoon van Joannes Mooren en Wendelina Arets.


Hij is getrouwd te Roggel op 17 april 1803 (1) met
Helena Cluytmans, gedoopt te Roggel op 25 september 1777, overleden aldaar op 10 november 1808, dochter van Jacobus Kluijtmans en Helena Ruttiens.

Uit dit huwelijk:

Hij was gehuwd (2) met
Petronella Verheggen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 30 september 1775, overleden aldaar op 1 november 1855, dochter van Hendrik Verheggen en Elisabeta Sheres.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonard, geboren te Roggel op 18 maart 1817, overleden aldaar op 25 maart 1817.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina