Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Lamers, geboren rond 1755, wonende te Meijel, overleden aldaar op 28 juli 1815.


Zij was gehuwd met
Jan van Hoek, wonende te Meijel, overleden aldaar op 26 februari 1809.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Lambert, schoenmaker, geboren te Meijel op 20 juni 1793, wonende te Roggel, overleden aldaar op 7 maart 1864.
    Hij is getrouwd te Roggel op 1 juni 1819 met Anna Maria Vrencken, landbouwster, gedoopt te Roggel op 25 juni 1793, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 september 1860, dochter van Henricus Vrencken en Joanna Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina