Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Verheggen, geboren te Roggel op 12 mei 1831, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 april 1889, dochter van Petrus Verheggen en Sophie Pleunis.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 oktober 1865 met
Pieter Jan Hermans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 18 juli 1825, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 14 oktober 1905, zoon van Theodorus Hermans en Maria Gertrudis Knaapen.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 7 februari 1890 met Eleonora Nijssen, huishoudster, geboren te Neer op 28 februari 1833, overleden te Meijel op 2 oktober 1906, dochter van Jacobus Nijssen en Emerentiana Boonen. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 4 februari 1874 met Leonardus Ronken, landbouwer, geboren te Neer op 24 mei 1820, wonende te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 31 oktober 1887, zoon van Joannes Roncken en Clara Naus.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina