Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes van Geneijgen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem op 20 april 1825, dochter van Joannes van Geneijgen en Antonetta van de Voort.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 april 1861 met
Severinus Hubertus Brouns, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 7 juli 1827, zoon van Joannes Brouns en Petronella Korten.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 20 juni 1853 met Anna Catharina Woutele, geboren te Panheel op 7 februari 1820, dochter van Gertrudis Woutele.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godfridus Hubertus, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1863.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 21 april 1893 met Anna Maria Hubertina Coolen, geboren te Heel en Panheel rond 1860, waarschijnlijk dochter van Jacobus Coolen en Petronella Joanna Hubertina Brouns.
  • 2 : Anna Catharina Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1864.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 24 april 1891 met Jan Peter Leinders, landbouwer, geboren te Munstergeleen rond 1862, zoon van Nicolas Joseph Leinders en Maria Gertrudis Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina