Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Moonen, geboren te Weert op 1 november 1737, wonende aldaar, overleden te Weert-Keent op 31 maart 1804, zoon van Egidius Moonen en Johanna Bongers.


Hij is getrouwd te Weert op 9 november 1762 voor de kerk met
Catharina Arets, geboren te Stramproy op 19 april 1736, wonende te Weert, overleden aldaar op 13 juni 1807, dochter van Thomas Arits en Catharina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Thomas, timmerman en landbouwer, geboren te Weert op 12 september 1780, wonende te Roggel, overleden aldaar op 1 januari 1831.
    Hij is getrouwd te Weert op 2 mei 1805 met Joanna Pijls, landbouwster, gedoopt te Roggel op 9 november 1784, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 16 april 1852, dochter van Godefridus Pijls en Johanna Cornelia Pluijmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina