Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Catherine Joosten, geboren te Roggel op 9 februari 1813, overleden te Helden op 17 februari 1848, dochter van Jacobus Joosten en Joanna Berben.


Zij is getrouwd te Helden op 13 april 1847 met
Jan Gommans, brouwer, geboren te Helden op 26 juni 1807, zoon van Willebrordus Gommans en Barbara Verschaeren.
(Hij is later getrouwd te Helden op 27 november 1848 met Joanna Maria Wijnkens, brouwster en landbouwster, geboren te Helden op 1 november 1819, dochter van Joannes Jacobus Wijnkens en Petronella Gertrudis Kirkels. (Zij is later getrouwd te Helden op 9 november 1863 met Michiel Derix, landbouwer, geboren te Well op 1 augustus 1825, zoon van Pieter Derix en Barthelina Brouwers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina