Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Louis Pouls, landbouwer, geboren te Roggel op 24 juli 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 5 juli 1975, begraven te Roggel, zoon van Joannes Simon Pouls en Elisabeth Hubertina Sensen.


Hij is in ondertrouw gegaan te Roggel op 12 november 1954 met
Sibila Jacomina Versteegen, geboren te Roggel op 2 januari 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 14 februari 1990, begraven te Roggel op 17 februari 1990, dochter van Willem Versteegen en Maria Josephina Caris.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 5 november 1976 met haar neef Joannes Hubertus Versteegen, geboren te Stramproy op 14 juli 1906, wonende te Weert, overleden te Tungelroy op 25 juni 1983, zoon van Rutgerus Versteegen en Jacomina Kristus.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina