Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Michiel Godefridus Pouls, geboren te Roggel op 27 oktober 1907, overleden te Beegden op 22 mei 1938, zoon van Joannes Simon Pouls en Elisabeth Hubertina Sensen.


Hij is getrouwd te Beegden op 17 april 1936 met
Johanna Christina Voermans, geboren te Neuss (D) op 31 augustus 1914, overleden te Heythuysen op 21 juni 1989, dochter van Jan Hubert Voermans en Johanna Maria Katharina Jäger.
(Zij was later gehuwd met Jan Antoon Pollaert.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina