Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Seuren, schoenmaker, geboren te Roggel op 4 mei 1919, wonende aldaar, overleden te Roermond op 26 augustus 1996, gecremeerd te Blerick op 30 augustus 1996, zoon van Peter Hendrikus Seuren en Wilhelmina Hubertina Petronella Beckers.


Hij is getrouwd te Roggel op 21 mei 1943 met
Helena Catharina Houben, geboren te Roggel op 25 november 1918, wonende aldaar en te Roermond, overleden te Horn Hornerheide op 19 augustus 2002, gecremeerd te Baexem op 23 augustus 2002, dochter van Jacobus Houben en Maria Catharina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Dorothea Petronella, geboren te Roggel op 8 januari 1944, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 augustus 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina