Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Maria Hendrina Verheijden, geboren te Nunhem op 11 april 1905, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 19 januari 1942, dochter van Pieter Hubertus Verheijden en Joanna Sillekens.


Zij is getrouwd te Nunhem op 5 november 1937 met
Peter Johannes Caalders, landbouwer en stucadoor, geboren te Roggel op 17 maart 1903, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 oktober 1962, begraven aldaar, zoon van Joannes Caalders en Helena Hendriks.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 20 mei 1949 met Agnes Sibila Versteegen, geboren te Roggel op 17 januari 1907, wonende aldaar, overleden te Weert op 15 juni 1988, begraven te Roggel op 18 juni 1988, dochter van Willem Versteegen en Maria Josephina Caris.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 6 februari 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina