Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Agnes Gertrudis op Heij, geboren te Roggel op 11 juni 1890, overleden te Maasbree op 11 april 1956, dochter van Johannes Hendricus op Heij en Joanna Elisabeth Metsemakers.


Zij is getrouwd te Maasbree op 17 oktober 1935 met
Johannes Martinus Peeters, landbouwer, geboren te Helden op 12 februari 1881, overleden te Venlo op 13 april 1961, zoon van Henricus Antonius Peeters en Johanna Janssen.
(Hij was later gehuwd met Johanna Maria Lijssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina