Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina op Heij, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 maart 1889, overleden te Weert (Z) op 26 juni 1960, begraven te Stramproy op 29 juni 1960, dochter van Johannes Hendricus op Heij en Joanna Elisabeth Metsemakers.


Zij is getrouwd te Stramproy op 29 augustus 1918 met
Leonardus Zontrop, landbouwer, geboren te Stramproy op 17 november 1875, overleden te Weert op 15 februari 1953, zoon van Peter Zontrop en Maria Gertrudis Lenaers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina