Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Tichelers.


Zij is getrouwd te Nunhem op 27 augustus 1772 voor de kerk met
Johannes Weijers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbertus, dagloner, strodekker en akkerman, geboren te Nunhem, gedoopt aldaar op 24 mei 1773, overleden aldaar op 27 juli 1851.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 8 oktober 1810 met Matthia Bouten, dienstmeid en akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 24 juni 1787, overleden te Nunhem op 16 april 1847, dochter van Martinus Bouten en Christina Stempkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina