Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Verlinden, akkerbouwer, geboren te Grathem op 11 juni 1833, overleden te Heythuysen op 13 april 1904, zoon van Pierre Jean Verlinden en Marie Geertrude Hermans.


Hij is getrouwd te Grathem op 20 juli 1870 met
Hubertina Mechtildis Spitz, akkerbouwster, geboren te Slenaken op 2 augustus 1830, overleden te Heythuysen op 12 juni 1913, dochter van Gerard Joseph Spitz en Maria Theresia Watrin.
(Zij was weduwe van Peter Jorissen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina