Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Gudula Theelen, geboren te Roggel op 18 maart 1854, overleden aldaar op 15 januari 1903, dochter van Pierre Theelen en Jeanne Marie van Bree.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 augustus 1883 met
Johannes Hendricus van den Beuken, landbouwer en winkelier, geboren te Helden op 2 augustus 1851, overleden te Roggel op 25 oktober 1923, zoon van Godefridus van den Beuken en Johanna Elisabeth Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Leonardus Hubertus, landbouwer, geboren te Roggel op 20 juli 1892, overleden te Roermond op 23 oktober 1961.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina