Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Gertrudis Aelmans, geboren te Haelen op 19 september 1910, overleden te Roermond op 23 november 1992, begraven aldaar, dochter van Mathias Aelmans en Ida Hubertina Hendrix.


Zij is getrouwd te Haelen op 25 mei 1936 met
Jan Mathijs Hendrikus Bänziger, chauffeur, geboren te Roermond rond 1908, zoon van Alphons Hubert Bänziger en Maria Gertrudis Elisabeth Vergoossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina