Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Wilhelmus Geukemeijer, landbouwer, geboren te Roggel op 18 december 1896, overleden te Roermond (Z) op 23 augustus 1981, begraven te Roggel Heibloem op 27 augustus 1981, zoon van Frederik Willem Geukemeijer en Johanna Linsen.


Hij is getrouwd te Meijel op 10 mei 1937 met
Anna Maria Gertrudis Theunissen, geboren te Heythuysen op 15 september 1900, overleden op 19 augustus 1997, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Henricus Hubertus Theunissen en Maria Gertrudis Hubertina Cristis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Meijel op 5 december 1937.
  • 2 : Johanna Mathilda Gerarda, geboren te Heythuysen rond 1945, overleden te Roermond op 5 januari 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina