Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jacomina Maria Hendriks, naaister, geboren te Roggel op 2 oktober 1908, wonende aldaar en te Maasniel, overleden op 26 november 1994, dochter van Gerardus Hubertus Hendriks en Mechtildis Vossen.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 juni 1952 met
Johannes Mathis Cox, colporteur, geboren te Maasniel op 20 november 1909, overleden te Roermond (Z) op 13 december 1980, gecremeerd te Heeze op 17 december 1980, zoon van Leonardus Cox en Petronella Aelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina