Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Pijls, landbouwer, geboren te Roggel op 29 september 1870, overleden aldaar op 8 februari 1944, zoon van Joannes Pijls en Margueritha Smeets.


Hij is getrouwd te Roggel op 4 mei 1900 met
Christina Rademakers, geboren te Roggel op 13 juni 1873, overleden te Roermond op 12 augustus 1941, dochter van Ludovicus Rademaekers en Gertrudis Hendrix.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis Hubertina, geboren te Roggel op 14 juli 1903, overleden te Roermond (Z) op 10 oktober 1985, gecremeerd te Geleen op 14 oktober 1985.
    Zij was gehuwd met Jean Mathieu Nelissen, geboren te Born op 1 oktober 1892, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 20 november 1970, begraven te Haelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina